12.3 C
Ankara
Perşembe, Mart 28, 2024

Konyaaltı Engelsiz plajda çalışmalar başladı

- REKLAM -

Kategoride Diğer

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kışın fırtınadan zarar gören Konyaaltı Sahili’ndeki Engelsiz Plaj’da sezon hazırlıklarına başladı. Engelli bireylerin rahat bir şekilde denize girmeleri için plaj donatılarının montajı yapılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Konyaaltı Sahili’nde bulunan Engelsiz Plaj’da çalışmalar yapıyor. Ekipler, kışın fırtınadan zarar gören ve kullanılmaz hale gelen Engelli Plajı ve donatılarını yeniliyor. Antalya’da yaşayan ya da şehir dışından tatil için kente gelen engelli vatandaşların rahatlıkla denize girebilmesi için Engelsiz Plaj iskelesi, denize kazıklar çakılarak yeniden inşa ediliyor.

DENİZE RAHAT ULAŞIM

Ayrıca plaj alınanda engelli bireylerin otopark alanından denize ulaşımına kadar kullanacağı yol üzerinde de bakım onarım yapılıyor. Duş ve soyunma kabinleri ile gölgelik, şezlong ve yatay asansörler engelli bireyler için standartlara uygun ve kolay yararlanacak hale getiriliyor. Tüm yaş gurubundan engelli bireylerin faydalandığı plajda çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yaz sezonuyla birlikte hizmete açılması planlanıyor. 

- REKLAM -
- REKLAM -

Son Eklenenler

Ayhan: Sorunun kendisi olanlar, çözüm üretemezler

SAKARYA- Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, “Planlamadan uzak zihniyetle karşı karşıyayız” dedi.    Sakarya Büyükşehir Başkan...

İlginizi Çekebilir