15 C
Ankara
Cuma, Mart 29, 2024

EÜ’de ‘Dijital Materyal Sergisi’

- REKLAM -

Kategoride Diğer

Ege Üniversitesinde  “Dijital Eğitim Materyalleri Sergisi” sanatseverle buluştu. Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin “Eğitimde Araç ve Gereç Geliştirme” dersi kapsamında oluşturdukları materyaller “Dijital Materyal Sergisi”nde bir araya getirildi.

Online ortamda açılışı gerçekleştirilen sergide; okulların pandemi dolayısıyla eğitime uzaktan öğretim ile devam ettiği bu süreçte, okul öncesi çocukların eğitiminde kullanılabilecek materyaller ve bu materyallerin hazırlanış biçimleri yer alıyor.

Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Ekşi, “Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri anlamlı bir sergi hazırladılar. Dijital Materyal Sergimizin açılışını sanal ortamda öğrencilerimizle birlikte yaptık. Öğrencilerimiz, ‘Eğitimde Araç ve Gereç Geliştirme’ dersi kapsamında, dönemin başından bu yana 0-6 yaş grubu çocukların gelişimlerini desteklemeye yönelik eğitici materyaller hazırlıyorlar. Sergi materyallerin tamamı Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından oluşturuldu. Özellikle okulların pandemi dolayısıyla eğitime uzaktan öğretim ile devam ettiği bu süreçte, okul öncesi çocukların eğitiminde kullanılabilecek materyaller, ailelerin de kendilerinin yapıp-kullanabilecekleri özelliğe sahip. Bu materyallerin hangi malzemelerden yapıldığı, hangi yaş grubuna yönelik olduğu ve nasıl kullanılacağını gösteren detaylı bilgilendirmeler okulumuzun web sayfasında yer alıyor. Yaşanan pandemi döneminde çocukların gelişimlerini desteklemeye yönelik her türlü etkinlik ve proje çalışmalarımız dijital ortamda da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Sergiye,“https://egeatasaglik.ege.edu.tr/h9606/%C3%87ocuk_gelisimi_programi_digital_materyal_sergisi.html” adresinden ulaşılabilecek.  Sergi 12 Mart 2021 tarihine kadar ziyaret edilebilecek. 

- REKLAM -
- REKLAM -

Son Eklenenler

İlginizi Çekebilir